كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
وب سايت ها
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
شنبه 12 بهمن 1398 بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام‌نور

باسلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، پیرو نامه شماره 58618/2/د مورخ 6/11/98 با عنایت به شروع ثبت‌نام بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام‌نور از تاریخ 5 بهمن‌ماه به میزبانی استان یزد، لذا ضروریست است در راستای ارتقاء سطح کمی و کیفی این جشنواره تدابیر جدیدی در خصوص اجراء و نظارت جشنواره در دوره جدید بعمل آورید، لذا مقتضی است موارد ذیل را رعایت و اجرا نمایید.

1. اطلاع‌رسانی شایسته در سطح مراکز/واحدها با استفاده از ابزارهای متنوع تبلیغاتی خصوصا در رشته‌های بخش معارفی
  2. توجه لازم به رشته‌های بخش پژوهشی، ادبی ، هنری و فناوری و ارتقاء کمی و کیفی آثار دانشجویان و ترغیب دانشجویان مستعد برای شرکت در این بخش‌ها
  3. بهره‌گیری از پتانسیل کانون‌های قرآن و عترت و نیز مساعدت کافی در ایجاد این کانون‌ها در مراکز فاقد کانون
  4. جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرسquranst.pnu.ac.ir  مراجعه فرمایید.